Home Wie-is-wie Jana Goeminne

Jana Goeminne

voorzitter

Ik ben Jana, 21 jaar en studeer rechten. 

Ik kies voor de N-VA omdat het in mijn ogen de enige partij is, die met een kritische kijk ons land de juiste weg instuurt. Een partij die niet alleen oog heeft voor vandaag maar ook voor morgen. N-VA gaat voor duurzaamheid en efficiëntie maar tegelijk ijvert ze ook voor het welzijn van de Vlaming en iedere andere persoon die zich hier wenst in te burgeren. Als we een toekomst willen voor ons land, onze samenleving en onze waarden dan moeten we gaan voor die ''verandering voor vooruitgang'' en kiezen voor een partij die niet blijft bij loze beloftes en die de laatste jaren aangetoond heeft dat zij het vertrouwen waard is.

Met mijn engagement bij Jong N-VA wil ik het moederbestuur in Dendermonde ondersteunen en de nodige jeugdige maar tevens ook kritische blik werpen op het beleid dat N-VA in Dendermonde wilt voeren. Tevens zou ik de jongeren ook graag warm maken om meer bewust te zijn van het politieke bestel in ons land en zich een politieke mening te vormen.

Ik ben sinds mei 2019 lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst in Dendermonde, op deze manier wil ik me inzetten voor de mensen onder ons die het minder breed hebben.

Schoonaarde
04 jul 1997
Tel.
0474248182